utorok 28. decembra 2021

SenderMatic emailer 3.1.x prichádza s novým jadrom

UtilStudio prichádza s novým SenderMatic emailerom verzie 3.1. ktorý prináša starý dizajn, ale prináša aj úplne nové jadro optimalizované na rýchlosť. Vďaka čomu je v niektorých prípadoch až 20 násobne a viackrát rýchlejší. Verzia 3.1.x je bezplatne na stiahnutie aj na zakúpenie na webových stránkach SenderMatic.

SenderMatic pre Microsoft SQL server 1.3.x a SenderMatic emailer verzie 2.4.x budú i naďalej podporované našou technickou podporou, ale nebudú mať nové aktualizácie.

So zľavou je možné zakúpiť upgrade zo starších verzií 1.3.x a 2.4.x SenderMatic. Pri update z verzie 2.4.x prebehne po inštalácii automatická aktualizácia štruktúry databázy. To umožňuje používateľom pokračovať v doterajších emailových kampaniach.

Používatelia so zakúpenou verziou SenderMatic 1.3.x môžu importovať niektoré údaje do nového SenderMatic emailer verzie 3.x, ale databázy SenderMatic 1.3.x a SenderMatic emailer verzie 3.1.x sú nekompatibilné, takže automatický update štruktúry databázy nie je možný.

Verzia 3.1 e-mailového softvéru SenderMatic odstraňuje obmedzenie iba na jeden protokol pripojenia SSL a teraz umožňuje oba SSL SMTP protokoly (Explicitné pripojenie SSL tiež nazývané STARTTLS a implicitné pripojenie SSL tiež nazývané SSL / TLS.) a tiež opravuje viacero chýb nájdených vo verziách 2.4.x a 1.3.x.

Emailer SenderMatic 3.1. prichádza tiež s novým databázovým serverom Firebird SQL 4.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára